Zabavte se online i offline

Všichni jsme rádi, když nám zbyde volný čas, který máme sami pro sebe. Každý z nás má nějakou zálibu, které se věnuje, ale může se klidně stát, že budeme mít času nazbyt. Víte, čím vyplnit tento čas navíc?
 
Internet
V dnešní době většina z nás „visí na internetu“ průběžně po celý den. Kontrolujeme došlé e-maily, zprávy, novinky na sociálních sítích, počasí a mnoho dalšího. Samotný internet však obsahuje více, než jen tyto každodenní aktivity. Inspirujte se třeba různými weby s tvořící tématikou, ať už jde o vaření a pečení nebo tzv. zlepšováky do domácnosti.
začínáme s prací 
Online kurzy
Oblíbená je poslední dobou také internetová forma vzdělávání. Můžete si tímto způsobem jednoduše doplnit chybějící znalosti a zazářit na pracovišti. Díky široké nabídce kurzů se můžete zdokonalit také v oblastech osobního rozvoje, které vám kromě jiného zvýší sebevědomí.
 
Čtěte
Knihám v dnešní době konkurují filmy podle knižní předlohy, zahraniční seriály, dobře vypadající konzolové, mobilní, počítačové hry a samozřejmě výše zmíněný internet. Existuje však tolik důvodů, proč se máme čtení věnovat. Tady je několik z nich:
1.      Budeme se lépe soustředit a později si déle udržíme pozornost
2.      Čtenáři mají širší slovní zásobu, lepší vyjadřování a více znalostí
3.      Naše představivost a fantazie se při čtení maximálně rozvíjí
4.      Čtení redukuje stres a uvolňuje
5.      Přemýšlením si posilujeme paměť

čtení romantiky
Uspořádejte večírek
Nemusíte mít narozeniny ani slavit nějakou zvláštní příležitost. Stačí, když s časovým předstihem víte, že budete mít volné odpoledne i večer a nemusíte druhý den brzy vstávat. Přichystejte občerstvení, kupte dobré pití, pozvěte rodinu či přátele a udělejte si příjemný večer.
 
Hýbejte se
Pokud vás zrovna nevyčerpal váš sportovní koníček, protáhněte se! Nemusíte hned nutně vyrazit do posilovny. Zacvičit si můžete v pohodlí domova, ale když je venku hezky, oprašte kolečkové brusle nebo kolo a vyrazte na čerstvý vzduch.

Dokončete to
Každý máme na práci něco, co nekonečně dlouho odkládáme. Ať už jde o vypracování nějakého úkolu, uspořádání šuplíku nebo úklid na půdě. Teď je zrovna ta pravá chvíle na odškrtnutí restů. Uvidíte, že se vám poté uleví a budete se cítit volněji.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup